Procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv prin intermediul procesatorului de carduri EuPlatesc. Introducerea acestor date se face utilizand o conexiune criptata SSL, facilitand cumparaturi in deplina siguranta pentru tine.

2Famous iti pune la dispozitie plata in maximum 3 rate, fara dobanda, utilizand unul din urmatoarele carduri:

  • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, BCR Wizz Air MasterCard, EPB Platinum sau World Signia MasterCard (BCR)
  • Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium (Banca Transilvania)
  • Carduri BRD Finance (BRD)
  • VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT (Alpha Bank)

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati pagina Metode de plata.

Curierul livreaza de cele mai multe ori de luni pana vineri, intre orele 09:00-17:00. Recomandarea noastra este sa alegi pentru livrare adresa de la locul de munca, in cazul in care in timpul orelor lucratoare nu esti in mod normal acasa.

Poți returna orice produs comandat de pe 2Famous.ro, mai puțin lenjeria intimă (sutien, chiloți) și costumele de baie. Primul pas este să completezi formularul de retur pe care îl poți găsi aici.

Ulterior, produsele pot fi trimise în termen de 14 zile calendaristice, din momentul în care ai semnat pentru primirea coletului, prin orice firmă de curierat. În funcție de opțiunea ta, din formularul de retur, vom înlocui produsele returnate sau vom restitui contravaloarea acestora.

Află mai multe informatii despre retur din pagina Informatii retur.

Produsele pot fi returnate in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, prin ordin de plata, intr-un cont bancar specificat de dvs.

Daca ai comandat mai multe produse care trebuie sa fie livrate la aceeasi adresa, 2Famous.ro nu poate garanta ca pot fi livrate in acelasi colet. Iti recomandam sa finalizezi o singura comanda care sa cuprinda toate produsele pe care doresti sa le achizitionezi.

Produsele comercializate sunt realizate după mărimile standard. Îți recomandăm să comanzi mărimile pe care le porți de obicei. Fiecare produs are, pe site, un ghid de mărimi orientativ, care să te ajute să identifici ce mărime ți se potrivește.

2Famous este un magazin exclusiv online, dar suntem incantati sa te ajutam cu toate informatiile necesare daca ne contactezi utilizand formularul de contact de aici.

2Famous.ro oferă certificate de garanție pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odată cu factura fiscală și cu produsele comandate. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția. Îți vom fi recunoscători daca produsul va fi în împachetat în ambalajul original.

Termenul de livrare al produselor este în general de 48 de ore, dar poate ajunge și la 10 zile lucrătoare, pentru perioadele foarte aglomerate. Te vom notifica, la fiecare comanda, în momentul în care produsele pleacă spre tine.

Produsele de pe 2Famous.ro sunt livrate cu Fan Courier.

AI ÎNTREBĂRI PENTRU CARE NU AI GASIT RASPUNSUL ÎN LISTA DE MAI SUS?

ÎNTREABĂ-NE ACUM!