Vrei să returnezi un produs? Procedura este foarte simplă. Poți returna orice produs comandat de pe 2Famous.ro, mai puțin lenjeria intimă (sutien, chiloți) și costumele de baie. Urmează pașii de mai jos și asigură-te că nu depășești termenul de 14 de zile calendaristice:

  • Completează formularul de retur de aici, împachetează produsul returnat și împreună cu originalul sau copia facturii (sau a bonului fiscal), trimite-l la adresa: FAMOUS DIGITAL SOLUTIONS SRL, Bd-ul. Alexandru Obregia nr.13, bl.R13, sc.A, ap.20, Cod Postal 041724, Sector 4, Bucuresti. Îti vom fi recunoscători dacă produsul va fi împachetat în ambalajul original cu care a venit. Nu este posibil returul coletului personal, la sediul firmei, acesta trebuie livrat. Te rugăm să achiți taxa de transport către noi și să trimiți coletul fără ramburs.
  • În cazul returnării produsului în alt ambalaj decât cel în care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet – accesorii, certificat de garanție, etc. Vă reamintim că produsele se probează fără îndepărtarea etichetei detașabile, deoarece există riscul deteriorarii sau pierderii acesteia. Returul unui produs fără etichetă nu poate fi acceptat deoarece acesta nu mai poate fi recomercializat.
  • Returnarea produselor se face pe cost propriu, cost care nu va fi rambursat.
  • Nu este obligatoriu să completezi motivul returnării, deși am fi recunoscători pentru această informație.
  • Imediat ce coletul tău ajunge la noi, vom efectua controlul calitativ al produselor returnate și vei primi un email cu detalii legate de retur. Nu uita să ne transmiți contul IBAN și titularul acestuia, pe adresa de email contact@2famous.ro. Îți vom rambursa banii în cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza.
  • 2FAMOUS îți va rambursa integral contravaloarea produsului, cu excepția costurilor de livrare.  Beneficiile obținute în urma comenzii vor fi automat anulate, dacă, în urma returului nu se mai îndeplinesc condițiile de acordare a acestora.